Zien: Monique Westenberg neemt zoontje André voor het eerst mee naar Feyenoord

Zien: Monique Westenberg neemt zoontje André voor het eerst mee naar Feyenoord

Vrijdag 28 juli 2023 om 12:11

Op donderdag beleefde het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg een opwindende avond, want het was zijn allereerste keer bij een voetbalwedstrijd van Feyenoord.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Monique Westenberg</em> neemt <em>zoontje André</em> voor het eerst mee naar <em>Feyenoord</em> Op donderdag beleefde het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg een opwindende avond, want het was zijn allereerste keer bij een voetbalwedstrijd van Feyenoord. Tekst gaat verder onder de video. Wonderbaarlijke ervaringAfgelopen donderdag speelde Feyenoord een oefenduel tegen het Spaanse Villarreal in hun eigen stadion. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, misschien niet de uitslag waar de kleine André en Monique op hadden gehoopt. Desondanks was het voor de twee toch een wonderbaarlijke ervaring in Rotterdam. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: nieuwe single André Hazes zorgt voor ophef bij volgers Bekijk deze video » Zien: André Hazes stoomt zijn bed en Monique kijkt lachend toe Bekijk deze video »
Entertainment :

Wonderbaarlijke ervaring
Afgelopen donderdag speelde Feyenoord een oefenduel tegen het Spaanse Villarreal in hun eigen stadion. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, misschien niet de uitslag waar de kleine André en Monique op hadden gehoopt. Desondanks was het voor de twee toch een wonderbaarlijke ervaring in Rotterdam.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's