Zien: eerste bussen na noodweer Gardameer vanuit Italië vertrokken

Zien: eerste bussen na noodweer Gardameer vanuit Italië vertrokken

Zien: eerste bussen na noodweer <em>Gardameer</em> vanuit Italië vertrokken De eerste bussen met Nederlandse toeristen zijn vanuit Italië vertrokken. Afgelopen week was het noodweer bij het Gardameer. Reuze hagelstenen kwamen uit de lucht vallen. Nu de Nederlandse vakantiegangers uit Noord-Italië mogen vertrekken zijn ze enorm blij. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Auto's beschadigdIn de bussen zitten Nederlanders van wie het eigen voertuig door het noodweer van afgelopen week zodanig is beschadigd dat ze er niet meer mee naar huis kunnen rijden. In totaal gaat het zaterdag om zeven bussen, waarvan er vijf inmiddels zijn vertrokken. Bekijk de HvN-video hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: omstander redt kind uit water in Hoogezand (video) Bekijk deze video » Schietpartij Zomercarnaval Rotterdam: 'Wegrennend ten val op de Coolsingel' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 30 juli 2023 om 12:22

De eerste bussen met Nederlandse toeristen zijn vanuit Italië vertrokken. Afgelopen week was het noodweer bij het Gardameer. Reuze hagelstenen kwamen uit de lucht vallen. Nu de Nederlandse vakantiegangers uit Noord-Italië mogen vertrekken zijn ze enorm blij. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Auto's beschadigd
In de bussen zitten Nederlanders van wie het eigen voertuig door het noodweer van afgelopen week zodanig is beschadigd dat ze er niet meer mee naar huis kunnen rijden. In totaal gaat het zaterdag om zeven bussen, waarvan er vijf inmiddels zijn vertrokken.

Bekijk de HvN-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's