Hart van Nederland: omstander redt kind uit water in Hoogezand (video)

Hart van Nederland: omstander redt kind uit water in Hoogezand (video)

Zaterdag 29 juli 2023 om 21:32

<em>Hart van Nederland</em>: omstander redt kind uit water in Hoogezand (video) Een kind is zaterdagavond in het water gevallen in het Groningse Hoogezand. Een omstander trok het kind uit het kanaal, waarna de hulpdiensten zich erover ontfermden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: enorme hagelsteen verwondt Annie tijdens vakantie Italië (video) Bekijk deze video » Zien: Britt Dekker verft manen paard George roze vanwege 'Barbie-hype' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: motorrijder (71) komt om door ongeluk in Oldehove (video) Bekijk deze video »
TV :

Een kind is zaterdagavond in het water gevallen in het Groningse Hoogezand. Een omstander trok het kind uit het kanaal, waarna de hulpdiensten zich erover ontfermden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's