Video: wiskundeleraar Bob geeft influencer Jay een lesje genderidentiteit

Video: wiskundeleraar Bob geeft influencer Jay een lesje genderidentiteit

Video: <em>wiskundeleraar Bob</em> geeft <em>influencer Jay</em> een lesje <em>genderidentiteit</em> Op sociale media verspreiden beelden zich razendsnel van wiskundeleraar Bob, bekend als 'wiskunde.met.bob', die in een opvallende video het betoog van de controversiële comedian Jay, ook wel bekend als 'tisjeboyjay', gebruikt om jongeren een belangrijk lesje over genderidentiteit te geven. Tekst gaat verder onder de video. Wiskundeleraar Bob (wiskunde.met.bob) geeft aan de hand van een video van de mislukte comedian Jay (tisjeboyjay) een lesje over gender identiteit… ? en ontmaskert daarmee Jay voor wat hij werkelijk is… ? pic.twitter.com/ZwgCryI4oP— ★ MCMLXXVIII (@SMNVNDK) July 29, 2023 Bob PruiksmaWiskundeleraar Bob Pruiksma, die normaliter zijn sociale mediakanalen gebruikt om jongeren door hun wiskundeonderwijs te helpen, knipt het betoog in stukken en laat er geen spaan van heel, waarbij hij de absurditeit van Jay's beweringen blootlegt. Bekijk de video's van Wiskunde.met.bob en Shownieuws-video over Pride Amsterdam hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: volgers boos op Nienke Plas om misplaatste grap dochtertje Bekijk deze video » Bekijk de beelden: dit Spaanse model is de nieuwe vriendin van Memphis Depay Bekijk deze video »
Viral :
Video: wiskundeleraar Bob geeft influencer Jay een lesje genderidentiteit
Zondag 30 juli 2023 om 14:28

Op sociale media verspreiden beelden zich razendsnel van wiskundeleraar Bob, bekend als 'wiskunde.met.bob', die in een opvallende video het betoog van de controversiële comedian Jay, ook wel bekend als 'tisjeboyjay', gebruikt om jongeren een belangrijk lesje over genderidentiteit te geven.

Tekst gaat verder onder de video.

Bob Pruiksma
Wiskundeleraar Bob Pruiksma, die normaliter zijn sociale mediakanalen gebruikt om jongeren door hun wiskundeonderwijs te helpen, knipt het betoog in stukken en laat er geen spaan van heel, waarbij hij de absurditeit van Jay's beweringen blootlegt.

Bekijk de video's van Wiskunde.met.bob en Shownieuws-video over Pride Amsterdam hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's