Bekijk de beelden: dit Spaanse model is de nieuwe vriendin van Memphis Depay

Bekijk de beelden: dit Spaanse model is de nieuwe vriendin van Memphis Depay

Zaterdag 22 juli 2023 om 19:23

Op vrijdag deelde voetballer Memphis Depay een opvallende video op zijn Instagram-account, waarin hij zijn nieuwe relatie lijkt te onthullen. In de video is de 29-jarige aanvaller te zien terwijl hij knuffelt met een vrouw in een zwembad.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: dit <em>Spaanse model</em> is de nieuwe <em>vriendin</em> van <em>Memphis Depay</em> Op vrijdag deelde voetballer Memphis Depay een opvallende video op zijn Instagram-account, waarin hij zijn nieuwe relatie lijkt te onthullen. In de video is de 29-jarige aanvaller te zien terwijl hij knuffelt met een vrouw in een zwembad. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe vriendinHoewel Memphis de identiteit van zijn nieuwe vriendin niet expliciet onthult, suggereren verschillende media dat het om Coral Gutiérrez gaat, een Spaans model en tevens influencer. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook NOS Jeugdjournaal interviewt Memphis Depay: "Teken om gefocust te blijven" Bekijk deze video » Louis van Gaal weer dikke vrienden met Memphis: ‘Nu zoenen we elkaar op de mond’ Bekijk deze video » Zie: Memphis Depay zoekt een PA! Wat moet je daar allemaal voor doen? Bekijk deze video »
Entertainment :

Nieuwe vriendin
Hoewel Memphis de identiteit van zijn nieuwe vriendin niet expliciet onthult, suggereren verschillende media dat het om Coral Gutiérrez gaat, een Spaans model en tevens influencer.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's