Zien: Demi Vollering wint Tour de France Femmes, Annemiek van Vleuten valt naast podium

Zien: Demi Vollering wint Tour de France Femmes, Annemiek van Vleuten valt naast podium

Zien: <em>Demi Vollering</em> wint Tour de France Femmes, <em>Annemiek van Vleuten</em> valt naast podium Demi Vollering is de winnares van de Tour de France Femmes. Na het veroveren van de gele trui in de voorlaatste etappe, heeft de Nederlandse die vandaag met succes verdedigd in de afsluitende tijdrit. Tekst gaat verder onder de video. The moment Demi Vollering became a Tour de France Femmes champion! ? pic.twitter.com/B1qvO3u9eY— Eurosport (@eurosport) July 30, 2023 VolleringGisteren behaalde Vollering een overtuigende overwinning in de zware bergetappe naar de Tourmalet. Tijdens de tijdrit verdedigde ze met succes een voorsprong van 1.50 minuten op de Poolse Katarzyna Niewiadoma. Annemiek van Vleuten begon als derde aan de tijdrit, met een achterstand van 2.28 minuten, maar eindigde uiteindelijk op de vierde plaats. De vrouwenkoers Tour de France Femmes was tot en met zondag 30 juli te zien op NPO 1, Eurosport, VRT1 en online via discovery+ en een livestream bij Gids.tv. De hoogtepunten vind je in het wielerdossier van Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws gemist? Aangifte Jumbo-Visma tegen selfiemaker Tour de France Bekijk deze video » Tour de France eindigt met een fotofinish op de Champs-Élysées in Parijs Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Demi Vollering wint Tour de France Femmes, Annemiek van Vleuten valt naast podium
Zondag 30 juli 2023 om 18:37

Demi Vollering is de winnares van de Tour de France Femmes. Na het veroveren van de gele trui in de voorlaatste etappe, heeft de Nederlandse die vandaag met succes verdedigd in de afsluitende tijdrit.

Tekst gaat verder onder de video.

Vollering
Gisteren behaalde Vollering een overtuigende overwinning in de zware bergetappe naar de Tourmalet. Tijdens de tijdrit verdedigde ze met succes een voorsprong van 1.50 minuten op de Poolse Katarzyna Niewiadoma. Annemiek van Vleuten begon als derde aan de tijdrit, met een achterstand van 2.28 minuten, maar eindigde uiteindelijk op de vierde plaats.

De vrouwenkoers Tour de France Femmes was tot en met zondag 30 juli te zien op NPO 1, Eurosport, VRT1 en online via discovery+ en een livestream bij Gids.tv. De hoogtepunten vind je in het wielerdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's