Hayes favoriete bezigheid naast sporten is 'naar billen kijken' (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

Hayes favoriete bezigheid naast sporten is 'naar billen kijken' (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

Haye en Rowena hebben het prima naar de zin met elkaar zien we in het datingprogramma Ik Ga op Reis en Neem Mee. Sterker nog, na Hayes compliment over haar mooie lach is Rowena er wel uit. "Al die meiden hoeven helemaal niet meer te komen", aldus de vrolijke Brabantse. Na het ontbijt gaan ze samen naar de sportschool en checkt Haye Rowena's pluspunten, het lijkt zijn favoriete bezigheid: "Even naar de billen kijken"...

Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder.

<em>Haye</em>s favoriete bezigheid naast sporten is 'naar billen kijken' (<em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>) Haye en Rowena hebben het prima naar de zin met elkaar zien we in het datingprogramma Ik Ga op Reis en Neem Mee. Sterker nog, na Hayes compliment over haar mooie lach is Rowena er wel uit. "Al die meiden hoeven helemaal niet meer te komen", aldus de vrolijke Brabantse. Na het ontbijt gaan ze samen naar de sportschool en checkt Haye Rowena's pluspunten, het lijkt zijn favoriete bezigheid: "Even naar de billen kijken"... Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder. Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Honderden vrouwen herkennen zich in het verhaal van Melisa Schaufeli over haar bilimplantaten Bekijk deze video » Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen Bekijk deze video » Diana in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben best wel een seksueel actief persoon' Bekijk deze video » Nigel neemt Lindsey mee naar bed in Ik Ga op Reis en Neem Mee; wel zo eerlijk! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's