Verloofde van Douwe Bob over huwelijk: "Gouden koets met paarden" (video)

Verloofde van Douwe Bob over huwelijk: "Gouden koets met paarden" (video)

Verloofde van <em>Douwe Bob</em> over huwelijk: &quot;Gouden koets met paarden&quot; (video) Douwe Bob heeft vertrouwen in het succes van het pannenkoekenrestaurant dat hij zondag heeft geopend in Egmond aan Zee. Hij vertelt er alles over aan Shownieuws. Ook deelt Shownieuws beelden van Anouk van Schaik, de verloofde van Douwe. Ze heeft het over hun huwelijksdag die zal komen. SamenwonenAnouk van Schaik vertelt dat de bruiloft nog wel even op zich laat wachten: "We gaan binnenkort wel samenwonen. Ik vind verloofd-zijn ook heel leuk hoor", lacht ze. Ze fantaseert over het huwelijk met een koets en paarden. Bekijk het interview in de video hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'Douwe Bob mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien' Bekijk deze video » Zoet: Douwe Bob opent pannenkoekenhuis en zoontje Elias was erbij (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 31 juli 2023 om 09:55

Douwe Bob heeft vertrouwen in het succes van het pannenkoekenrestaurant dat hij zondag heeft geopend in Egmond aan Zee. Hij vertelt er alles over aan Shownieuws. Ook deelt Shownieuws beelden van Anouk van Schaik, de verloofde van Douwe. Ze heeft het over hun huwelijksdag die zal komen.

Samenwonen
Anouk van Schaik vertelt dat de bruiloft nog wel even op zich laat wachten: "We gaan binnenkort wel samenwonen. Ik vind verloofd-zijn ook heel leuk hoor", lacht ze. Ze fantaseert over het huwelijk met een koets en paarden. Bekijk het interview in de video hierboven.

Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's