Walter pakt nieuwe B&B Vol Liefde-date Corina letterlijk op: 'Dat deed wel wat'

Walter pakt nieuwe B&B Vol Liefde-date Corina letterlijk op: 'Dat deed wel wat'

Monday 31 July 2023 om 12:47

De B&B van 'Tantra-Walter' is wat leeggelopen de afgelopen tijd, wat dates betreft, en dus is het de hoogste tijd voor de entree van een mogelijke nieuwe liefdespartner: Corina. Ze is direct enthiousiast nadat Walter haar in de keuken letterlijk oppakte, omdat ze ergens niet bij kon: 'Dat vond ik heel erg leuk. Dat deed wel wat.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Walter pakt nieuwe B&amp;B Vol Liefde-date <em>Corina</em> letterlijk op: 'Dat deed wel wat' De B&B van 'Tantra-Walter' is wat leeggelopen de afgelopen tijd, wat dates betreft, en dus is het de hoogste tijd voor de entree van een mogelijke nieuwe liefdespartner: Corina. Ze is direct enthiousiast nadat Walter haar in de keuken letterlijk oppakte, omdat ze ergens niet bij kon: 'Dat vond ik heel erg leuk. Dat deed wel wat.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Buienradar maandag: 'Veel regen, dieptepunt van de zomervakantie' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: waarom huilt Diana, heeft Martijn iets gezegd? Bekijk deze video » ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto Bekijk deze video »
TV :
Walter pakt nieuwe B&B Vol Liefde-date Corina letterlijk op: 'Dat deed wel wat'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's