B&B Vol Liefde: waarom huilt Diana, heeft Martijn iets gezegd?

B&B Vol Liefde: waarom huilt Diana, heeft Martijn iets gezegd?

Monday 31 July 2023 om 11:28

Maandag zien we in B&B Vol Liefde dat Diana tranen met tuiten huilt in Thailand. Wat is er aan de hand, heeft Martijn daar wellicht iets mee te maken? Integendeel: het gaat om vrienden van de B&B-eigenaar waar ze in een paar dagen tijd een leuke band mee heeft opgebouwd. Die gaan nu vertrekken en dat afscheid valt haar zwaar: 'Heftig om mee te maken.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: waarom huilt <em>Diana</em>, heeft Martijn iets gezegd? Maandag zien we in B&B Vol Liefde dat Diana tranen met tuiten huilt in Thailand. Wat is er aan de hand, heeft Martijn daar wellicht iets mee te maken? Integendeel: het gaat om vrienden van de B&B-eigenaar waar ze in een paar dagen tijd een leuke band mee heeft opgebouwd. Die gaan nu vertrekken en dat afscheid valt haar zwaar: 'Heftig om mee te maken.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: hoe zeg je spiritualiteit, of is het toch spiruwaliteit? Bekijk deze video » Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde Bekijk deze video » Walter en Ingrid botsen in B&B Vol Liefde: 'Dat is snerend, niet vrouwelijk' (video) Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: waarom huilt Diana, heeft Martijn iets gezegd?

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's