Een Jaar Van Je Leven: Jasper geblesseerd tijdens marathon, loopt hij huishoudgeld mis?

Een Jaar Van Je Leven: Jasper geblesseerd tijdens marathon, loopt hij huishoudgeld mis?

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Jasper geblesseerd tijdens marathon, loopt hij huishoudgeld mis? Bekijk in de video hierboven: Zoë vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven In Een Jaar Van Je Leven hebben de deelnemers de opdracht gekregen om een marathon te lopen voor geld. Er mogen twee deelnemers op een loopband meedoen en degene die in zes uur 42 kilometer aflegt, verdient 250 euro aan huishoudgeld voor de groep. Isaac loopt rustig door. Maar Jasper heeft zere knieholtes en rent krampachtig, kan hij ondanks zijn blessure de finish halen of loopt hij veel geld mis? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Babette in tranen om Zoë's vertrek uit Een Jaar Van Je Leven? Bekijk deze video » Gaat Moraima het watergevecht aan in Een Jaar van je Leven? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Jasper geblesseerd tijdens marathon, loopt hij huishoudgeld mis?
Maandag 31 juli 2023 om 15:24

Bekijk in de video hierboven: Zoë vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven

In Een Jaar Van Je Leven hebben de deelnemers de opdracht gekregen om een marathon te lopen voor geld. Er mogen twee deelnemers op een loopband meedoen en degene die in zes uur 42 kilometer aflegt, verdient 250 euro aan huishoudgeld voor de groep. Isaac loopt rustig door. Maar Jasper heeft zere knieholtes en rent krampachtig, kan hij ondanks zijn blessure de finish halen of loopt hij veel geld mis?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's