Een Jaar Van Je Leven: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames

Een Jaar Van Je Leven: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames Bekijk in de video hierboven: Mexx heeft spijt van Een Jaar Van Je Leven In Een Jaar Van Je Leven zit Erik zeer interessante materie te lezen over het heelal. Hij wil de dames die bij hem op de bank zitten graag wat informatie meegeven, maar dat wordt niet echt gewaardeerd. Ze lachen keihard door de les van Erik heen en vinden hun wenkbrauwen belangrijker dan de planeet Venus. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Zoë stopt met Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik kan deze mensen niet meer zien’ Bekijk deze video » Babette in tranen om Zoë's vertrek uit Een Jaar Van Je Leven? Bekijk deze video » Gaat Moraima het watergevecht aan in Een Jaar van je Leven? Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames
Vrijdag 28 juli 2023 om 10:46

Bekijk in de video hierboven: Mexx heeft spijt van Een Jaar Van Je Leven

In Een Jaar Van Je Leven zit Erik zeer interessante materie te lezen over het heelal. Hij wil de dames die bij hem op de bank zitten graag wat informatie meegeven, maar dat wordt niet echt gewaardeerd. Ze lachen keihard door de les van Erik heen en vinden hun wenkbrauwen belangrijker dan de planeet Venus.

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's