De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat start vrijdag op NPO 2: bekijk de trailer

De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat start vrijdag op NPO 2: bekijk de trailer

Maandag 31 juli 2023 om 16:45

Peter Gillis maakt zich geen zorgen over belastingfraude: 'Zie het met vertrouwen tegemoet'

Nog even geduld en dan kun je op NPO 2 kijken naar De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat. Deze documentaireserie vertelt het verhaal over de grootste fraude in de Nederlandse geschiedenis van de advocatuur en het notariaat.

Waarom werd fraude niet ontdekt?
Het verhaal wordt verteld door Jeroen Spitzenberger en er zijn reconstructies te zien in de docu. Het draait om de grote vraag hoe het mogelijk is dat bestuursvoorzitter en topnotaris Frank Oranje in twintig jaar miljoenen euro’s heeft kunnen verduisteren, zonder dat zijn collega’s iets door hadden. Oranje werd zelfs gezien als ‘Mr Integrity’. Toen de zaak aan het licht kwam in 2020 maakte de notaris een einde aan zijn leven en daarom zijn er nog veel vragen rond deze zaak…

Bekijk de trailer van De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat hieronder.

De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat is vanaf vrijdag 4 augustus om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat terugkijken bij Gids.tv.

<em>De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat</em> start vrijdag op NPO 2: bekijk de trailer Peter Gillis maakt zich geen zorgen over belastingfraude: 'Zie het met vertrouwen tegemoet' Nog even geduld en dan kun je op NPO 2 kijken naar De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat. Deze documentaireserie vertelt het verhaal over de grootste fraude in de Nederlandse geschiedenis van de advocatuur en het notariaat. Waarom werd fraude niet ontdekt?Het verhaal wordt verteld door Jeroen Spitzenberger en er zijn reconstructies te zien in de docu. Het draait om de grote vraag hoe het mogelijk is dat bestuursvoorzitter en topnotaris Frank Oranje in twintig jaar miljoenen euro’s heeft kunnen verduisteren, zonder dat zijn collega’s iets door hadden. Oranje werd zelfs gezien als ‘Mr Integrity’. Toen de zaak aan het licht kwam in 2020 maakte de notaris een einde aan zijn leven en daarom zijn er nog veel vragen rond deze zaak… Bekijk de trailer van De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat hieronder. De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat is vanaf vrijdag 4 augustus om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer is boos in campagne: ‘Laat je niet neppen bij het appen’ Bekijk deze video » Zien: Sonja Bakker aangeklaagd voor fraude, flessentrekkerij & chantage (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Joran van der Sloot ontkent schuld in afpersingszaak moeder Natalee Holloway Bekijk deze video »
TV :
De zaak Schaap: fraude bij een landsadvocaat start vrijdag op NPO 2: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's