Wat doen de sterren in de zomer? Bekijk de beelden

Wat doen de sterren in de zomer? Bekijk de beelden

Wat doen de sterren in de zomer? Bekijk de beelden Wat doen de BN'ers deze zomer? Shownieuws zocht het uit. Bekijk de video hierboven voor wat zomerse plannen en kiekjes van de sterren. MaledivenDouwe Bob blijft in Nederland. Wellicht door de start van zijn pannenkoekenrestaurant. Jamai Loman gaat naar Frankrijk en Jeroen van der Boom reist weer af naar Spanje. Daar heeft Van der Boom een huis en dat voelt echt als thuiskomen, laat hij in de video hierboven weten. Martien Meiland is al terug van vakantie en Emma Heesters is op de Malediven geweest. Bekijk ook Zoet: Douwe Bob opent pannenkoekenhuis en zoontje Elias was erbij (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Verloofde van Douwe Bob over huwelijk: "Gouden koets met paarden" (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 09:16

Wat doen de BN'ers deze zomer? Shownieuws zocht het uit. Bekijk de video hierboven voor wat zomerse plannen en kiekjes van de sterren.

Malediven
Douwe Bob blijft in Nederland. Wellicht door de start van zijn pannenkoekenrestaurant. Jamai Loman gaat naar Frankrijk en Jeroen van der Boom reist weer af naar Spanje. Daar heeft Van der Boom een huis en dat voelt echt als thuiskomen, laat hij in de video hierboven weten. Martien Meiland is al terug van vakantie en Emma Heesters is op de Malediven geweest.

Actuele video's

Meer actuele video's