Jack van Gelder grapt over nieuwe werkfunctie Mia en Dion: "Bij de vrijwillige brandweer"

Jack van Gelder grapt over nieuwe werkfunctie Mia en Dion: "Bij de vrijwillige brandweer"

Jack van Gelder grapt over nieuwe werkfunctie <em>Mia en Dion</em>: &quot;Bij de vrijwillige brandweer&quot; De tafel van De Oranjezomer reageert op een opvallende uitspraak van de nieuwe Eurovisiebaas Twan van de Nieuwenhuijzen. Ook heeft de tafel het even over Mia en Dion. Jack van Gelder grapt over het tweetal: "Ze schijnen nu bij de vrijwillige brandweer te werken." Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 31 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Orkun Kökcü diep geraakt tijdens afscheid Feyenoord: 'Niet gedacht emotioneel te worden' Bekijk deze video » Na vertrek ‘Directeurtje’: gaat Frans Klein Sinterklaas spelen in Vandaag Inside? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 14:52

De tafel van De Oranjezomer reageert op een opvallende uitspraak van de nieuwe Eurovisiebaas Twan van de Nieuwenhuijzen. Ook heeft de tafel het even over Mia en Dion. Jack van Gelder grapt over het tweetal: "Ze schijnen nu bij de vrijwillige brandweer te werken."

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 31 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's