Na vertrek ‘Directeurtje’: gaat Frans Klein Sinterklaas spelen in Vandaag Inside?

Na vertrek ‘Directeurtje’: gaat Frans Klein Sinterklaas spelen in Vandaag Inside?

Na vertrek ‘Directeurtje’: gaat Frans Klein Sinterklaas spelen in <em>Vandaag Inside</em>? Vorige week is bekendgemaakt dat Marco Louwerens vertrekt als directeur bij Talpa. Dit betekent dat Vandaag Inside ook op zoek moet naar een nieuwe Sinterklaas. Zou de nieuwe directeur Frans Klein in de voetsporen treden van ‘Directeurtje’? Sam Hagens hoopt in ieder geval ‘in het landsbelang’ dat Louwerens in december gewoon weer zijn mijter op zet… Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 28 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Zien: Helené Hendriks belt Mona Keijzer live in de uitzending, wordt Mona de nieuwe BBB-ster? Bekijk deze video » Zien: Puinhoop bij Ajax breidt zich uit, wat vindt Valentijn Driessen ervan? Bekijk deze video » Zien: Valentijn over Ajacied Klaassen: 'Hij is gefrustreerd omdat hij het niet meer bij kan benen' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 31 juli 2023 om 15:38

Vorige week is bekendgemaakt dat Marco Louwerens vertrekt als directeur bij Talpa. Dit betekent dat Vandaag Inside ook op zoek moet naar een nieuwe Sinterklaas. Zou de nieuwe directeur Frans Klein in de voetsporen treden van ‘Directeurtje’? Sam Hagens hoopt in ieder geval ‘in het landsbelang’ dat Louwerens in december gewoon weer zijn mijter op zet…

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 28 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's