Orkun Kökcü diep geraakt tijdens afscheid Feyenoord: 'Niet gedacht emotioneel te worden'

Orkun Kökcü diep geraakt tijdens afscheid Feyenoord: 'Niet gedacht emotioneel te worden'

<em>Orkun Kökcü</em> diep geraakt tijdens <em>afscheid Feyenoord</em>: 'Niet gedacht emotioneel te worden' Feyenoord heeft zondagmiddag officieel afscheid genomen van Orkun Kökcü. De 22-jarige middenvelder maakte onlangs een transfer van Feyenoord naar SL Benfica. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt stilgestaan bij het vertrek van Kökcü. Tekst gaat verder onder de video. Köckü emotioneel"Ik had niet gedacht emotioneel te worden", begon Kökcü zijn dankwoord vlak voor de oefenwedstrijd. De oud-Feyenoorder werd verwelkomd met luid applaus van de supporters en er was ook een fraai spandoek zichtbaar. Bekijk de video's van ESPN NL en De Oranjezomer hierboven. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Monique Westenberg neemt zoontje André voor het eerst mee naar Feyenoord Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - Villareal (oefenwedstrijd) Bekijk deze video »
Voetbal :
Orkun Kökcü diep geraakt tijdens afscheid Feyenoord: 'Niet gedacht emotioneel te worden'
Zondag 30 juli 2023 om 17:28

Feyenoord heeft zondagmiddag officieel afscheid genomen van Orkun Kökcü. De 22-jarige middenvelder maakte onlangs een transfer van Feyenoord naar SL Benfica. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt stilgestaan bij het vertrek van Kökcü.

Tekst gaat verder onder de video.

Köckü emotioneel
"Ik had niet gedacht emotioneel te worden", begon Kökcü zijn dankwoord vlak voor de oefenwedstrijd. De oud-Feyenoorder werd verwelkomd met luid applaus van de supporters en er was ook een fraai spandoek zichtbaar.

Bekijk de video's van ESPN NL en De Oranjezomer hierboven. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's