De slimste mens met Sanne van Dongen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Sanne van Dongen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Sanne van Dongen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de eerste aflevering van De slimste mens zijn er nog twee kandidaten uit de openingsaflevering over. Daar komt de eerste uitdager van dit seizoen bij: presentator Sanne van Dongen. Wie gaat er door naar de volgende aflevering? Alle fragmenten uit deze uitzending Sanne van Dongen, nieuwe uitdager De Slimste Mens spreekt bijzondere taal met tweelingzus Merel Bekijk deze video » BasketbalVan Dongen is presentator van sportzender ESPN, waar ze onder meer de Amerikaanse sporten honkbal en basketbal covert. Sanne is ook de tweelingzus van Merel van Dongen, die op dit moment in de selectie van de Oranje Leeuwinnen van het WK zit. Sanne speelde zelf professioneel basketbal. Over De slimste mensDe Slimste Mens is een quiz van de KRO-NCRV op NPO 1 waarin BN'ers, onder leiding van presentator Philip Freriks, de strijd aangaan en hun kennis testen door vragen te beantwoorden en speelseconden te winnen. Bekijk ook Eerste beelden De slimste mens 2023 met o.a. Jeroom, Henk Schiffmacher en Froukje Bekijk deze video » Video: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na de eerste aflevering van De slimste mens zijn er nog twee kandidaten uit de openingsaflevering over. Daar komt de eerste uitdager van dit seizoen bij: presentator Sanne van Dongen. Wie gaat er door naar de volgende aflevering?

Basketbal
Van Dongen is presentator van sportzender ESPN, waar ze onder meer de Amerikaanse sporten honkbal en basketbal covert. Sanne is ook de tweelingzus van Merel van Dongen, die op dit moment in de selectie van de Oranje Leeuwinnen van het WK zit. Sanne speelde zelf professioneel basketbal.

Over De slimste mens
De Slimste Mens is een quiz van de KRO-NCRV op NPO 1 waarin BN'ers, onder leiding van presentator Philip Freriks, de strijd aangaan en hun kennis testen door vragen te beantwoorden en speelseconden te winnen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's