Sanne van Dongen, nieuwe uitdager De Slimste Mens spreekt bijzondere taal met tweelingzus Merel

Sanne van Dongen, nieuwe uitdager De Slimste Mens spreekt bijzondere taal met tweelingzus Merel

Sanne van Dongen, nieuwe uitdager <em>De Slimste Mens</em> spreekt bijzondere taal met tweelingzus Merel Zie boven een fragment uit Shownieuws over het gerucht dat Philip Freriks door Herman van der Zandt vervangen wordt bij De Slimste Mens Met een miljoenenpubliek ging het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start. Vanavond is de nieuwe uitdager Sanne van Dongen. De ESPN-presentator is de tweelingzus van voetbalster Merel van Dongen. De twee blijken in een bijzondere taal met elkaar te spreken. Bekijk in een fragment uit De Slimste Mens hieronder Sannes uitleg. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Bekijk ook Jeroom Snelders over deelname aan Slimste Mens Nederland: 'Mond vol tanden' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 1 August 2023 om 14:17

Zie boven een fragment uit Shownieuws over het gerucht dat Philip Freriks door Herman van der Zandt vervangen wordt bij De Slimste Mens

Met een miljoenenpubliek ging het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start. Vanavond is de nieuwe uitdager Sanne van Dongen. De ESPN-presentator is de tweelingzus van voetbalster Merel van Dongen. De twee blijken in een bijzondere taal met elkaar te spreken.

Bekijk in een fragment uit De Slimste Mens hieronder Sannes uitleg.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's