Stakende acteurs naar plastisch chirurg: "Straks allemaal nieuwe gezichten" (video)

Stakende acteurs naar plastisch chirurg: "Straks allemaal nieuwe gezichten" (video)

Stakende acteurs naar plastisch chirurg: "Straks allemaal nieuwe gezichten" (video) Nu acteurs vanwege de staking in Hollywood tijdelijk niet mogen werken, nemen ze massaal plaats op de tafel van de plastisch chirurg. Dat zegt dokter Ben Talei van het Beverly Hills Center for Plastic Surgery in het fragment hierboven. Zelfs in weekenden volBen vertelt aan entertainmentsite TMZ dat hij het zo druk heeft, dat hij zelfs op zaterdag en zondag volgeboekt zit. Ben zegt dat er zowel A- als B-sterren in zijn praktijk te vinden zijn. "Het zijn zowel degenen die er financieel comfortabel bijzitten, als degenen die langere contracten hebben die nu de praktijk binnen komen rennen." Bekijk de Shownieuws-video over de drukte bij de plastisch chirurg hierboven. Bekijk ook De miljonairs van Hollywood staken: wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Video: op première Haunted Mansion geen ster te bekennen als gevolg van staking Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 10:31

Nu acteurs vanwege de staking in Hollywood tijdelijk niet mogen werken, nemen ze massaal plaats op de tafel van de plastisch chirurg. Dat zegt dokter Ben Talei van het Beverly Hills Center for Plastic Surgery in het fragment hierboven.

Zelfs in weekenden vol
Ben vertelt aan entertainmentsite TMZ dat hij het zo druk heeft, dat hij zelfs op zaterdag en zondag volgeboekt zit. Ben zegt dat er zowel A- als B-sterren in zijn praktijk te vinden zijn. "Het zijn zowel degenen die er financieel comfortabel bijzitten, als degenen die langere contracten hebben die nu de praktijk binnen komen rennen."

Bekijk de Shownieuws-video over de drukte bij de plastisch chirurg hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's