Henk Krol naar BVNL: 'Knokken voor de ouderen' (De Oranjezomer)

Henk Krol naar BVNL: 'Knokken voor de ouderen' (De Oranjezomer)

Dinsdag 1 augustus 2023 om 12:11

Het zou zomaar kunnen dat we Henk Krol tóch weer terug gaan zien in politiek Den Haag. Het voormalig gezicht van 50Plus staat bij de komende verkiezingen namelijk op de kieslijst van BVNL, de partij van Wybren van Haga: 'Die partij gaat heel snel groeien', stelt hij vol enthousiasme.

'Knokken voor de ouderen'
In de peilingen staat Belang van Nederland momenteel op nul zetels, brengt politiek verslaggever Sam Hagens vervolgens in maar zo snel laat Krol zich uiteraard niet ontmoedigen: 'Vanaf vandaag niet meer. Ik ga weer voor de ouderen knokken.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 31 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Henk Krol naar <em>BVNL</em>: 'Knokken voor de ouderen' (<em>De Oranjezomer</em>) Het zou zomaar kunnen dat we Henk Krol tóch weer terug gaan zien in politiek Den Haag. Het voormalig gezicht van 50Plus staat bij de komende verkiezingen namelijk op de kieslijst van BVNL, de partij van Wybren van Haga: 'Die partij gaat heel snel groeien', stelt hij vol enthousiasme. 'Knokken voor de ouderen'In de peilingen staat Belang van Nederland momenteel op nul zetels, brengt politiek verslaggever Sam Hagens vervolgens in maar zo snel laat Krol zich uiteraard niet ontmoedigen: 'Vanaf vandaag niet meer. Ik ga weer voor de ouderen knokken.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 31 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video » ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri & Thalia uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's