ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri & Thalia uit B&B Vol Liefde

ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri & Thalia uit B&B Vol Liefde

ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri &amp; Thalia uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Iris Rulkens heeft de afgelopen jaren menig B&B Vol Liefde-gezicht op een heerlijke manier geïmiteerd en daar gaat ze gelukkig vrolijk mee door want ook dit jaar vallen er genoeg bijzondere types te aanschouwen in het goedbekeken RTL-programma. Wat te denken van Petri, die not amused is wanneer Hans een boom verknipt. Of Thalia, die met haar bijzondere accent en voorkomen Leenderts ogen direct op zich weet te richten. En dan hebben we het nog niet eens over spiruwaliteit-Claudia. De B&B Vol Liefde-imitaties van Iris zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je welk bijzonder liefdesgeluk momenteel te aanschouwen is in de B&B van 'Tantra-Walter'. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto Bekijk deze video » Huilende Petri in B&B Vol Liefde: 'Wil leuke vent waarmee het vanzelf gaat' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 09:52

Iris Rulkens heeft de afgelopen jaren menig B&B Vol Liefde-gezicht op een heerlijke manier geïmiteerd en daar gaat ze gelukkig vrolijk mee door want ook dit jaar vallen er genoeg bijzondere types te aanschouwen in het goedbekeken RTL-programma. Wat te denken van Petri, die not amused is wanneer Hans een boom verknipt. Of Thalia, die met haar bijzondere accent en voorkomen Leenderts ogen direct op zich weet te richten. En dan hebben we het nog niet eens over spiruwaliteit-Claudia.

De B&B Vol Liefde-imitaties van Iris zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je welk bijzonder liefdesgeluk momenteel te aanschouwen is in de B&B van 'Tantra-Walter'.

Actuele video's

Meer actuele video's