Omwonenden steekincident Amsterdam-West: "Halfnaakt helemaal onder het bloed"

Omwonenden steekincident Amsterdam-West: "Halfnaakt helemaal onder het bloed"

Omwonenden steekincident Amsterdam-West: "Halfnaakt helemaal onder het bloed" Een van de slachtoffers van het steekincident in een woning in de Robert Scottstraat in Amsterdam-West is overleden. Een ander slachtoffer raakte ernstig gewond. Dat bevestigt de politie. Hart van Nederland gaat langs in de Robert Scottstraat en spreekt de omwonenden die enorm in shock zijn. Bekijk het fragment hierboven. Halfnaakt en bebloed"Ik hoorde geschreeuw en gebonk en gedoe in het huis naast me. Ik hoorde ook iemand heel hard 'help' roepen", zegt een bewoner van de straat. Halfnaakt en helemaal bebloed rende het slachtoffer op straat. De dader is volgens de persoon in de video van Turkse komaf. Bekijk de video hierboven.
Nieuws :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 13:55

Een van de slachtoffers van het steekincident in een woning in de Robert Scottstraat in Amsterdam-West is overleden. Een ander slachtoffer raakte ernstig gewond. Dat bevestigt de politie. Hart van Nederland gaat langs in de Robert Scottstraat en spreekt de omwonenden die enorm in shock zijn. Bekijk het fragment hierboven.

Halfnaakt en bebloed
"Ik hoorde geschreeuw en gebonk en gedoe in het huis naast me. Ik hoorde ook iemand heel hard 'help' roepen", zegt een bewoner van de straat. Halfnaakt en helemaal bebloed rende het slachtoffer op straat. De dader is volgens de persoon in de video van Turkse komaf. Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's