Noa Vahle wil Royston Drenthe wel in de Playgirl zien ((De Oranjezomer)

Noa Vahle wil Royston Drenthe wel in de Playgirl zien ((De Oranjezomer)

<em>Noa Vahle</em> wil Royston Drenthe wel in de Playgirl zien ((<em>De Oranjezomer</em>) Bekijk in de video hierboven: Noa Vahle staat te trillen op haar benen door rellen bij FC Twente In De Oranjezomer wordt gesproken over de Playboy, maar presentatrice Hélène Hendriks besluit het eens om te draaien. Ze vraagt Noa Vahle wie zij nou graag in de Playgirl zou willen zien. De dochter van Linda de Mol hoeft niet lang na te denken en antwoordt ‘Royston Drenthe’. Het is wellicht niet geheel toevallig dat de ex-voetballer naast haar zit en hij hoort deze pikante onthulling aan, en lacht wat ongemakkelijk… Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 2 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside) Noa Vahle: 'Als mijn moeder topless was gegaan had ik daar stokje voor gestoken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: dit Spaanse model is de nieuwe vriendin van Memphis Depay Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 3 August 2023 om 09:45

Bekijk in de video hierboven: Noa Vahle staat te trillen op haar benen door rellen bij FC Twente

In De Oranjezomer wordt gesproken over de Playboy, maar presentatrice Hélène Hendriks besluit het eens om te draaien. Ze vraagt Noa Vahle wie zij nou graag in de Playgirl zou willen zien. De dochter van Linda de Mol hoeft niet lang na te denken en antwoordt ‘Royston Drenthe’. Het is wellicht niet geheel toevallig dat de ex-voetballer naast haar zit en hij hoort deze pikante onthulling aan, en lacht wat ongemakkelijk…

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 2 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's