De Oranjezomer met o.a. Jack van Gelder gemist? | Gids.tv

De Oranjezomer met o.a. Jack van Gelder gemist?
Amusement

SBS 6
2023-08-02 21:33:00
Actueel

Uitzending van De Oranjezomer met o.a. Jack van Gelder gemist? De presentatie van De Oranjezomer bij SBS6 is in handen van Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij verschillende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken.

Wie zijn de vaste gasten?
Aan de ‘aanschuifbar’ nemen verschillende bekende mensen nemen plaats, zoals Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens. Ook is er elke week een vaste gast, waaronder Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder.

Jack van Gelder
De weekgast is vanaf maandag 31 juli Jack van Gelder. Met hem neemt Hélène Hendriks elke avond het nieuws van de dag door. Ook schuiven onder anderen Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis aan.

Noa Vahle
Verslaggeefster Noa Vahle doet regelmatig haar verhaal in de talkshow vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. Grote sportevenementen zoals het WK voetbal voor vrouwen komen zeker aan bod, maar er wordt ook genoeg gesproken over het nieuws van de dag.

Bekijk deze aflevering van De Oranjezomer met o.a. Jack van Gelder hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezomer

De Oranjezomer met o.a. Jack van Gelder video's

De Oranjezomer met o.a. Jack van Gelder TV-Nieuws