Zien: slachtoffer met ambulance afgevoerd na steekpartij asielzoekerscentrum Ter Apel

Zien: slachtoffer met ambulance afgevoerd na steekpartij asielzoekerscentrum Ter Apel

Donderdag 3 augustus 2023 om 12:15

Woensdagavond heeft er in het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel, Groningen, een steekpartij plaatsgevonden waarbij een persoon gewond is geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: slachtoffer met <em>ambulance</em> afgevoerd na <em>steekpartij asielzoekerscentrum Ter Apel</em> Woensdagavond heeft er in het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel, Groningen, een steekpartij plaatsgevonden waarbij een persoon gewond is geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. OnderzoekDe identiteit van de gewonde persoon is nog niet vrijgegeven, en er is geen informatie beschikbaar over waar de steekpartij precies heeft plaatsgevonden, of het binnen of buiten het asielzoekerscentrum was. De politie heeft een onderzoek gestart om de toedracht van het incident te achterhalen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Harde woorden Eric van der Burg over misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' (video) Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders woedend over asielbeleid en haalt uit naar minister Dilan Yesilgöz Bekijk deze video »
Misdaad :

Onderzoek
De identiteit van de gewonde persoon is nog niet vrijgegeven, en er is geen informatie beschikbaar over waar de steekpartij precies heeft plaatsgevonden, of het binnen of buiten het asielzoekerscentrum was. De politie heeft een onderzoek gestart om de toedracht van het incident te achterhalen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's