De Oranjezomer gemist? Dit indrukwekkende bedrag ontving Royston Drenthe bij Real Madrid

De Oranjezomer gemist? Dit indrukwekkende bedrag ontving Royston Drenthe bij Real Madrid

Thursday 3 August 2023 om 12:26

Woensdagavond was Royston Drenthe te gast in De Oranjezomer, waarin hij sprak over miljonair worden op 20-jarige leeftijd na zijn overgang van Feyenoord naar Real Madrid. Ook onthulde de profvoetballer details over zijn eerste salaris in de Spaanse hoofdstad.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Dit indrukwekkende bedrag ontving <em>Royston Drenthe</em> bij <em>Real Madrid</em> Woensdagavond was Royston Drenthe te gast in De Oranjezomer, waarin hij sprak over miljonair worden op 20-jarige leeftijd na zijn overgang van Feyenoord naar Real Madrid. Ook onthulde de profvoetballer details over zijn eerste salaris in de Spaanse hoofdstad. Tekst gaat verder onder de video. Salaris DrentheOp de vraag welk bedrag er op zijn rekening stond toen hij twintig was, antwoordt de nu 36-jarige Drenthe eerlijk: "Ik ontving eerst tekengeld, dat was vijf ton. Bij Real Madrid wordt er in juni en januari uitbetaald, en in mijn eerste jaar verdiende ik 1,6 miljoen euro." Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 2 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Salaris Drenthe
Op de vraag welk bedrag er op zijn rekening stond toen hij twintig was, antwoordt de nu 36-jarige Drenthe eerlijk: "Ik ontving eerst tekengeld, dat was vijf ton. Bij Real Madrid wordt er in juni en januari uitbetaald, en in mijn eerste jaar verdiende ik 1,6 miljoen euro."

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 2 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's