Video: Jan Slagter strikt Hélène Hendriks voor nieuw seizoen Sterren op het Doek

Video: Jan Slagter strikt Hélène Hendriks voor nieuw seizoen Sterren op het Doek

Video: Jan Slagter strikt Hélène Hendriks voor nieuw seizoen <em>Sterren op het Doek</em> Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jan Slagter vraagt Hélène Hendriks live in de uitzending van De Oranjezomer om te gast te zijn in het volgende seizoen van Sterren op het Doek. Hendriks zegt, enigszins verrast, dat het goed is. 'Daar zit geen mens op te wachten.' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen reageert op val kabinet in De Oranjezomer: 'Heb de polonaise gelopen' (video) Bekijk deze video » Jan Slagter deelt hapjes uit in De Oranjezomer: 'Wij gaan ze toch niet eten' (video) Bekijk deze video » Merel Ek blundert in De Oranjezomer: 'Oh kut, sorry!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen recenseert De Oranjezomer: 'Alles is kut, behalve de kijkcijfers' (video) Bekijk deze video » Eus onthult in De Oranjezomer: 'We gaan snel iets van Matthijs van Nieuwkerk horen' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Jan Slagter vraagt Hélène Hendriks live in de uitzending van De Oranjezomer om te gast te zijn in het volgende seizoen van Sterren op het Doek. Hendriks zegt, enigszins verrast, dat het goed is. 'Daar zit geen mens op te wachten.'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV