Video: Jan Slagter strikt Hélène Hendriks voor nieuw seizoen Sterren op het Doek

Video: Jan Slagter strikt Hélène Hendriks voor nieuw seizoen Sterren op het Doek

Saturday 8 July 2023 om 09:30

Video: Jan Slagter strikt Hélène Hendriks voor nieuw seizoen <em>Sterren op het Doek</em> Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jan Slagter vraagt Hélène Hendriks live in de uitzending van De Oranjezomer om te gast te zijn in het volgende seizoen van Sterren op het Doek. Hendriks zegt, enigszins verrast, dat het goed is. 'Daar zit geen mens op te wachten.' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Jan Slagter vraagt Hélène Hendriks live in de uitzending van De Oranjezomer om te gast te zijn in het volgende seizoen van Sterren op het Doek. Hendriks zegt, enigszins verrast, dat het goed is. 'Daar zit geen mens op te wachten.'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's