André van Duin geniet van instortende taarten bij Heel Holland Bakt: "Mooier kan niet!"

André van Duin geniet van instortende taarten bij Heel Holland Bakt: "Mooier kan niet!"

Wednesday 14 September 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>André van Duin</em> geniet van instortende taarten bij <em>Heel Holland Bakt</em>: &quot;Mooier kan niet!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. André van Duin mag dan 75 jaar zijn, hij is nog altijd druk met van alles en nog wat. De kwieke comedian was dinsdag te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach. Daar vertelde hij dat de opnames van een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt in volle gang zijn: elke vrijdag en zaterdag wordt er een aflevering gemaakt in de beruchte baktent. In gesprek met Lubach biecht Van Duin op altijd te wachten op de bloopers. Hij geniet bijvoorbeeld enorm van instortende taarten: "Mooier kan niet! Maar verschrikkelijk voor de bakker, natuurlijk..." Lubach wil ook weten of Animal Crackers nog eens terugkeert, maar dat blijkt lastiger dan gedacht. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
André van Duin geniet van instortende taarten bij Heel Holland Bakt: "Mooier kan niet!"

André van Duin mag dan 75 jaar zijn, hij is nog altijd druk met van alles en nog wat. De kwieke comedian was dinsdag te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach. Daar vertelde hij dat de opnames van een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt in volle gang zijn: elke vrijdag en zaterdag wordt er een aflevering gemaakt in de beruchte baktent. In gesprek met Lubach biecht Van Duin op altijd te wachten op de bloopers. Hij geniet bijvoorbeeld enorm van instortende taarten: "Mooier kan niet! Maar verschrikkelijk voor de bakker, natuurlijk..." Lubach wil ook weten of Animal Crackers nog eens terugkeert, maar dat blijkt lastiger dan gedacht.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's