Video: Hélène Hendriks overwint grootste angst en toont missend vingertopje

Video: Hélène Hendriks overwint grootste angst en toont missend vingertopje

Donderdag 3 augustus 2023 om 13:02

Dinsdagavond overwon Hélène Hendriks in De Oranjezomer een van haar persoonlijke angsten door haar rechterhand te tonen in de uitzending. Wat het bijzonder maakt, is dat ze een vingertopje mist aan haar rechterhand, iets wat ze jarenlang uit het zicht heeft proberen te houden, tot nu toe.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Hélène Hendriks</em> overwint <em>grootste angst</em> en toont <em>missend vingertopje</em> Dinsdagavond overwon Hélène Hendriks in De Oranjezomer een van haar persoonlijke angsten door haar rechterhand te tonen in de uitzending. Wat het bijzonder maakt, is dat ze een vingertopje mist aan haar rechterhand, iets wat ze jarenlang uit het zicht heeft proberen te houden, tot nu toe. Tekst gaat verder onder de video. VingertopjeAan het begin van de uitzending vraagt Hélène, terwijl ze haar linkerhand omhoog steekt, aan tafelgast Jack van Gelder of hij vindt dat ze mooie handen heeft, waarop hij ze zelfs 'pianohanden' noemt. Vervolgens steekt ze haar rechterhand in de lucht, waar een vingertopje mist. Ze vertelt dat het haar pink is en dat het gebeurde tijdens het hockeyen. Hoewel ze het altijd goed heeft weten te verbergen, deelt ze nu openlijk haar verhaal. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Vingertopje
Aan het begin van de uitzending vraagt Hélène, terwijl ze haar linkerhand omhoog steekt, aan tafelgast Jack van Gelder of hij vindt dat ze mooie handen heeft, waarop hij ze zelfs 'pianohanden' noemt. Vervolgens steekt ze haar rechterhand in de lucht, waar een vingertopje mist. Ze vertelt dat het haar pink is en dat het gebeurde tijdens het hockeyen. Hoewel ze het altijd goed heeft weten te verbergen, deelt ze nu openlijk haar verhaal.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's