Vernoemt voetbalclub SV Heinenoord tribune naar Esmee Brugts? (Hart van Nederland)

Vernoemt voetbalclub SV Heinenoord tribune naar Esmee Brugts? (Hart van Nederland)

Vernoemt voetbalclub SV Heinenoord tribune naar <em>Esmee Brugts</em>? (<em>Hart van Nederland</em>) SV Heinenoord is erg trots op de 20-jarige Esmee Brugts. De Nederlandse voetbalster speelde als kind bij hun club en dat mag iedereen weten. Dat de oud-pupil erg gedreven en getalenteerd was, was al snel duidelijk vertellen ex-trainers in Hart van Nederland. Is het een idee om een tribune naar haar te vernoemen? Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Horror-zomerweer zorgt voor run op lastminutes: 'Mensen zoeken zon' (video) Bekijk deze video » Smartphoneverslaving: '2,5 uur per dag op Instagram en 64% gaat ermee naar bed' (video) Bekijk deze video » Prachtige beelden van zes wolvenwelpjes op de Veluwe (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Voetbal :
Donderdag 3 augustus 2023 om 11:28

SV Heinenoord is erg trots op de 20-jarige Esmee Brugts. De Nederlandse voetbalster speelde als kind bij hun club en dat mag iedereen weten. Dat de oud-pupil erg gedreven en getalenteerd was, was al snel duidelijk vertellen ex-trainers in Hart van Nederland. Is het een idee om een tribune naar haar te vernoemen?

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's