Weerbericht: zomerweer komt eindelijk terug, volgende week is de regen voorbij (video)

Weerbericht: zomerweer komt eindelijk terug, volgende week is de regen voorbij (video)

Weerbericht: <em>zomerweer</em> komt eindelijk terug, volgende week is de regen voorbij (video) Het herfstige weer van de afgelopen weken is op zijn retour. Vanaf eind volgende week is het eindelijk voorbij met de vele buien en gaat de temperatuur weer langzaam omhoog. In het binnenland kunnen we dan genieten van temperaturen tussen de 24 en 26 graden met regelmatig zon. In bovenstaande video zie je naast de Nederlandse verwachting ook de Europese weersvoorspelling: Scandinavië blijft wisselvallig en in Zuid-Europa zakt de temperatuur onder de 30 graden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: eerste bussen na noodweer Gardameer vanuit Italië vertrokken Bekijk deze video » Horror-zomerweer zorgt voor run op lastminutes: 'Mensen zoeken zon' (video) Bekijk deze video » Prachtige beelden van zes wolvenwelpjes op de Veluwe (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht: zomerweer komt eindelijk terug, volgende week is de regen voorbij (video)

Het herfstige weer van de afgelopen weken is op zijn retour. Vanaf eind volgende week is het eindelijk voorbij met de vele buien en gaat de temperatuur weer langzaam omhoog. In het binnenland kunnen we dan genieten van temperaturen tussen de 24 en 26 graden met regelmatig zon. In bovenstaande video zie je naast de Nederlandse verwachting ook de Europese weersvoorspelling: Scandinavië blijft wisselvallig en in Zuid-Europa zakt de temperatuur onder de 30 graden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's