Animal Crackers met André van Duin keert terug: 'Sprong in het diepe' (video)

Animal Crackers met André van Duin keert terug: 'Sprong in het diepe' (video)

Donderdag 3 augustus 2023 om 19:35

<em>Animal Crackers</em> met André van Duin keert terug: 'Sprong in het diepe' (video) Fans van André van Duin's Animal Crackers kunnen hun geluk niet op, want het programma maakt een definitieve comeback op televisie. De hilarische avonturen van pratende stokstaartjes, bellende apen en zingende koala's zullen volgend jaar weer te zien zijn bij Omroep Max, zo onthulde omroepbaas Jan Slagter woensdag in De Oranjezomer op SBS6. André reageerde donderdag in RTL Boulevard op de spannende stap, die hij zelf 'een sprong in het diepe' noemt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Animal Crackers met André van Duin keert terug: 'Sprong in het diepe' (video)

Fans van André van Duin's Animal Crackers kunnen hun geluk niet op, want het programma maakt een definitieve comeback op televisie. De hilarische avonturen van pratende stokstaartjes, bellende apen en zingende koala's zullen volgend jaar weer te zien zijn bij Omroep Max, zo onthulde omroepbaas Jan Slagter woensdag in De Oranjezomer op SBS6. André reageerde donderdag in RTL Boulevard op de spannende stap, die hij zelf 'een sprong in het diepe' noemt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's