Zien: Noa Vahle maakt presentatiedebuut bij Conference League (video)

Zien: Noa Vahle maakt presentatiedebuut bij Conference League (video)

Donderdag 3 augustus 2023 om 20:37

Zien: <em>Noa Vahle</em> maakt presentatiedebuut bij Conference League (video) Het was een speciale dag voor Noa Vahle. De sportverslaggever van Talpa heeft namelijk haar presentatiedebuut gemaakt. Samen met René van der Gijp deed ze de voorbeschouwing van de wedstrijd Hammarby IF - FC Twente. OranjezomerNoa Vahle is de laatste weken regelmatig te zien in De Oranjezomer en we kennen haar natuurlijk ook als vaste commentator en verslaggever bij Vandaag Inside. Donderdag presenteerde ze voor het eerst de voorbeschouwing van de Conference League. Bekijk het fragment uit de voorbeschouwing van de Conference League hierboven. Noa Vahle vlucht voor voetbalrellen: 'Sta te trillen op mijn benen' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video » Noa Vahle wil Royston Drenthe wel in de Playgirl zien ((De Oranjezomer) Bekijk deze video » Noa Vahle over presentatiedebuut: 'Beetje onwennig in begin' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Het was een speciale dag voor Noa Vahle. De sportverslaggever van Talpa heeft namelijk haar presentatiedebuut gemaakt. Samen met René van der Gijp deed ze de voorbeschouwing van de wedstrijd Hammarby IF - FC Twente.

Oranjezomer
Noa Vahle is de laatste weken regelmatig te zien in De Oranjezomer en we kennen haar natuurlijk ook als vaste commentator en verslaggever bij Vandaag Inside. Donderdag presenteerde ze voor het eerst de voorbeschouwing van de Conference League.

Bekijk het fragment uit de voorbeschouwing van de Conference League hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's