Zomergasten: Thomas Hertog werkte met beroemde wetenschapper Stephen Hawking

Zomergasten: Thomas Hertog werkte met beroemde wetenschapper Stephen Hawking

<em>Zomergasten</em>: Thomas Hertog werkte met beroemde wetenschapper Stephen Hawking Bekijk in de video hierboven: Theo Maassen stuurt kind de zaal uit tijdens voorstelling Kosmoloog Thomas Hertog vertelde zondag in Zomergasten meer over zijn vriendschap met Stephen Hawking. Hertog onderzocht samen met de beroemde wetenschapper jarenlang de oorsprong van het heelal. “Aan al die abstracte kosmologie zit ook een diepmenselijke kant. Een soort van zielsverwantschap.” Bekijk de video van Zomergasten hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Theo Maassen ontvangt in eerste Zomergasten Thomas Hertog: ‘Is tijdreizen reële optie?’ Bekijk deze video » Theo Maassen wil het nú weten in Zomergasten van Thomas Hertog: ‘Zijn er aliens?’ Bekijk deze video » Raymond Mens: 'Ik vind Theo Maassen niet grappig, wil ik niet hele avond naar kijken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Zomergasten: Thomas Hertog werkte met beroemde wetenschapper Stephen Hawking
Donderdag 27 juli 2023 om 16:10

Bekijk in de video hierboven: Theo Maassen stuurt kind de zaal uit tijdens voorstelling

Kosmoloog Thomas Hertog vertelde zondag in Zomergasten meer over zijn vriendschap met Stephen Hawking. Hertog onderzocht samen met de beroemde wetenschapper jarenlang de oorsprong van het heelal. “Aan al die abstracte kosmologie zit ook een diepmenselijke kant. Een soort van zielsverwantschap.”

Bekijk de video van Zomergasten hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's