Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video)

Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video)

<em>Hart van Nederland</em>: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Een oudere man is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij het wegbranden van onkruid in Kamperland. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, meldt Hart van Nederland. Het wegbranden van onkruid gaat vaker mis. Zo vlogen in juni maar liefst zes auto's in brand in Heeze. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: meterslang bloedspoor bij McDonald’s Enschede na steekincident Bekijk deze video » Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een oudere man is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij het wegbranden van onkruid in Kamperland. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, meldt Hart van Nederland. Het wegbranden van onkruid gaat vaker mis. Zo vlogen in juni maar liefst zes auto's in brand in Heeze.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's