Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem

Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem

Vrijdag 4 augustus 2023 om 16:37

Bij overstromingen in Slovenië zijn twee Nederlanders omgekomen, zo meldt het Sloveense persagentschap STA. Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aan Hart van Nederland bevestigd dat het gaat om twee mannen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nederlanders</em> omgekomen bij overstromingen <em>Slovenië</em>, mogelijk getroffen door <em>bliksem</em> Bij overstromingen in Slovenië zijn twee Nederlanders omgekomen, zo meldt het Sloveense persagentschap STA. Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aan Hart van Nederland bevestigd dat het gaat om twee mannen. Tekst gaat verder onder de video. BliksemDe Sloveense nieuwssite N1 bericht dat de twee Nederlandse slachtoffers zijn ontdekt in de bergen dichtbij het stadje Kranj. Er wordt vermoed dat ze mogelijk zijn getroffen door bliksem. Volgens N1 zou de Sloveen zijn overleden in het dorpje Kamnik als gevolg van de overstromingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: explosie en brand bij woning in Amsterdam, bewoner gewond naar ziekenhuis Bekijk deze video » Heftige beelden: meterslang bloedspoor bij McDonald’s Enschede na steekincident Bekijk deze video »
Nieuws :

Bliksem
De Sloveense nieuwssite N1 bericht dat de twee Nederlandse slachtoffers zijn ontdekt in de bergen dichtbij het stadje Kranj. Er wordt vermoed dat ze mogelijk zijn getroffen door bliksem. Volgens N1 zou de Sloveen zijn overleden in het dorpje Kamnik als gevolg van de overstromingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's