Heftige beelden: meterslang bloedspoor bij McDonald’s Enschede na steekincident

Heftige beelden: meterslang bloedspoor bij McDonald’s Enschede na steekincident

Vrijdag 4 augustus 2023 om 15:04

In de vroege uren van vrijdag is een 36-jarige man gewond geraakt bij een steekincident in Enschede. De gewonde is overgebracht naar het ziekenhuis, terwijl de verdachte nog voortvluchtig is.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: meterslang bloedspoor bij <em>McDonald’s Enschede</em> na <em>steekincident</em> In de vroege uren van vrijdag is een 36-jarige man gewond geraakt bij een steekincident in Enschede. De gewonde is overgebracht naar het ziekenhuis, terwijl de verdachte nog voortvluchtig is. Tekst gaat verder onder de video. McDonald’s EnschedeIn de buurt van de McDonald's op het Spaansland is het slachtoffer om redenen die nog onbekend zijn neergestoken. De politie vermoedt dat de verdachte mogelijk zelf ook verwondingen heeft opgelopen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: slachtoffer met ambulance afgevoerd na steekpartij asielzoekerscentrum Ter Apel Bekijk deze video » Zien: explosie en brand bij woning in Amsterdam, bewoner gewond naar ziekenhuis Bekijk deze video »
Nieuws :

McDonald’s Enschede
In de buurt van de McDonald's op het Spaansland is het slachtoffer om redenen die nog onbekend zijn neergestoken. De politie vermoedt dat de verdachte mogelijk zelf ook verwondingen heeft opgelopen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's