Hart van Nederland: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video)

Hart van Nederland: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video)

Vrijdag 4 augustus 2023 om 17:15

<em>Hart van Nederland</em>: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video) Een vrachtwagen is vrijdagmiddag gekanteld op de A59 ter hoogte van Rosmalen, meldt Hart van Nederland. De vrachtwagen zat vol met verschillende farmaceutische middelen. Mogelijk is de bestuurder van de vrachtwagen onwel geworden, waardoor hij de berm inreed en het voertuig kantelde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: slachtoffer met ambulance afgevoerd na steekpartij asielzoekerscentrum Ter Apel Bekijk deze video » Heftige beelden: meterslang bloedspoor bij McDonald’s Enschede na steekincident Bekijk deze video » Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vrachtwagen is vrijdagmiddag gekanteld op de A59 ter hoogte van Rosmalen, meldt Hart van Nederland. De vrachtwagen zat vol met verschillende farmaceutische middelen. Mogelijk is de bestuurder van de vrachtwagen onwel geworden, waardoor hij de berm inreed en het voertuig kantelde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's