Daders vergismoord Mohamed Bouchikhi (17) krijgen levenslang en bijna 30 jaar cel (video)

Daders vergismoord Mohamed Bouchikhi (17) krijgen levenslang en bijna 30 jaar cel (video)

Daders vergismoord <em>Mohamed Bouchikhi</em> (17) krijgen levenslang en bijna 30 jaar cel (video) Voor de vergismoord op de 17-jarige stagiair Mohamed Bouchikhi in een Amsterdams buurthuis heeft de rechtbank vrijdag Emylio G. (30) veroordeeld tot een levenslange celstraf. Medeverdachte Randall D. (41) kreeg een celstraf van 29,5 jaar opgelegd. Tegen beide verdachten werd door het OM levenslang geëist. De onschuldige Bouchikhi kwam om het leven toen in januari 2018 twee gewapende mannen het buurthuis binnendrongen en de stagiair aanzagen voor iemand anders. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem Bekijk deze video » Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voor de vergismoord op de 17-jarige stagiair Mohamed Bouchikhi in een Amsterdams buurthuis heeft de rechtbank vrijdag Emylio G. (30) veroordeeld tot een levenslange celstraf. Medeverdachte Randall D. (41) kreeg een celstraf van 29,5 jaar opgelegd. Tegen beide verdachten werd door het OM levenslang geëist. De onschuldige Bouchikhi kwam om het leven toen in januari 2018 twee gewapende mannen het buurthuis binnendrongen en de stagiair aanzagen voor iemand anders.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's