NS stopt samenwerking Dolfinarium: 'Zorgen om dierenwelzijn' (video)

NS stopt samenwerking Dolfinarium: 'Zorgen om dierenwelzijn' (video)

NS stopt samenwerking <em>Dolfinarium</em>: 'Zorgen om dierenwelzijn' (video) De NS stopt na jaren de samenwerking met het Dolfinarium. De combinatie van een treinkaartje en toegang tot het zeezoogdierenpark in Harderwijk is na volgende maand niet meer beschikbaar vanwege zorgen over het dierenwelzijn. Het Dolfinarium ligt al langer onder vuur. Actiegroep Bite Back zet zich al jaren in voor het welzijn van de dieren in het park. Eerder besloten de ANWB, HEMA, en supermarktketens Spar en Lidl om geen kaarten meer voor het Dolfinarium te verkopen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) Bekijk deze video » Daders vergismoord Mohamed Bouchikhi (17) krijgen levenslang en bijna 30 jaar cel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De NS stopt na jaren de samenwerking met het Dolfinarium. De combinatie van een treinkaartje en toegang tot het zeezoogdierenpark in Harderwijk is na volgende maand niet meer beschikbaar vanwege zorgen over het dierenwelzijn. Het Dolfinarium ligt al langer onder vuur. Actiegroep Bite Back zet zich al jaren in voor het welzijn van de dieren in het park. Eerder besloten de ANWB, HEMA, en supermarktketens Spar en Lidl om geen kaarten meer voor het Dolfinarium te verkopen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV