Rowena heeft koortslip dus de lipjes proeven zit er niet in voor Haye (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

Rowena heeft koortslip dus de lipjes proeven zit er niet in voor Haye (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

Haye en zijn date Rowena beginnen in Ik Ga op Reis en Neem Mee steeds meer te voelen voor elkaar en zijn beide geïnteresseerd in wat meer diepgang.

Koortslip
Openhartig geeft Rowena antwoord op Hayes vraag of ze een hoge drang naar seks heeft. Dat valt wel mee maar, geeft ze toe: "Ik heb wel een kist thuis, met dingen erin". Gaandeweg het gesprek is het tijd voor een romantische kus maar Rowena's koortslip zit in de weg. Dus de lipjes proeven zit er niet in voor de twee. Samen slapen blijkt wel mogelijk.

Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder.

Rowena heeft koortslip dus de lipjes proeven zit er niet in voor Haye (<em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>) Haye en zijn date Rowena beginnen in Ik Ga op Reis en Neem Mee steeds meer te voelen voor elkaar en zijn beide geïnteresseerd in wat meer diepgang. KoortslipOpenhartig geeft Rowena antwoord op Hayes vraag of ze een hoge drang naar seks heeft. Dat valt wel mee maar, geeft ze toe: "Ik heb wel een kist thuis, met dingen erin". Gaandeweg het gesprek is het tijd voor een romantische kus maar Rowena's koortslip zit in de weg. Dus de lipjes proeven zit er niet in voor de twee. Samen slapen blijkt wel mogelijk. Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder. Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Hayes favoriete bezigheid naast sporten is 'naar billen kijken' (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video » Diana is sprakeloos door haar nieuwe date (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video » Vormt de brief van Iris een bedreiging voor date Diana? (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's