Zijn Bibi Breijman en Waylon samen de studio ingegaan? (Shownieuws)

Zijn Bibi Breijman en Waylon samen de studio ingegaan? (Shownieuws)

Maandag 7 augustus 2023 om 09:40

De 725.000 volgers van Bibi Breijman wisten niet wat ze meemaakten dit weekend: de zangeres en vriendin van Waylon leek namelijk ineens verdwenen te zijn van Instagram. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? 'Ze komt met een nieuwe plaat en wat er tegenwoordig gebeurt bij heel veel wereldsterren is dat ze dan hun Instagram leeghalen en hopen dat er een beetje een buzz ontstaat', vertelt William Rutten.

Samen met Waylon?
Een wereldster kunnen we Bibi vooralsnog niet echt noemen maar ze heeft er in ieder geval Shownieuws mee gehaald. En nieuwe muziek komt eraan dus, waardoor Tooske Ragas zich afvraagt: 'Gaat ze ook samen met Waylon zingen?'

Het antwoord hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws

Zijn Bibi Breijman en <em>Waylon</em> samen de studio ingegaan? (Shownieuws) De 725.000 volgers van Bibi Breijman wisten niet wat ze meemaakten dit weekend: de zangeres en vriendin van Waylon leek namelijk ineens verdwenen te zijn van Instagram. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? 'Ze komt met een nieuwe plaat en wat er tegenwoordig gebeurt bij heel veel wereldsterren is dat ze dan hun Instagram leeghalen en hopen dat er een beetje een buzz ontstaat', vertelt William Rutten. Samen met Waylon?Een wereldster kunnen we Bibi vooralsnog niet echt noemen maar ze heeft er in ieder geval Shownieuws mee gehaald. En nieuwe muziek komt eraan dus, waardoor Tooske Ragas zich afvraagt: 'Gaat ze ook samen met Waylon zingen?' Het antwoord hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Video: Bibi Breijman werkt aan eigen album, luister eerste liedjes Bekijk deze video » Glennis Grace maakt 'spannende' comeback bij Pride Amsterdam (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: tortelduifjes Bram & Suus krijgen bezoek van nieuwe date Bekijk deze video »
TV :
Zijn Bibi Breijman en Waylon samen de studio ingegaan? (Shownieuws)

Actuele video's

Meer actuele video's