Glennis Grace maakt 'spannende' comeback bij Pride Amsterdam (video)

Glennis Grace maakt 'spannende' comeback bij Pride Amsterdam (video)

Maandag 7 augustus 2023 om 08:07

Voor het eerst na de veelbesproken Jumbo-rel stond Glennis Grace weer op een groot Nederlands podium. Ze trad op tijdens het slotfeest van Pride Amsterdam en dat was best even spannend, zo vertelt ze aan Shownieuws: 'Het voelde wel een beetje als.. all eyes on me. Ze staat er weer. Er is veel gebeurd natuurlijk maar op een gegeven moment is het ook wel klaar.'

Ook tijdens haar optreden kwam Glennis nog even terug op de roerige afgelopen tijd. Wat ze het publiek zoal te vertellen had zie je hieronder:

Glennis Grace maakt 'spannende' comeback bij <em>Pride Amsterdam</em> (video) Voor het eerst na de veelbesproken Jumbo-rel stond Glennis Grace weer op een groot Nederlands podium. Ze trad op tijdens het slotfeest van Pride Amsterdam en dat was best even spannend, zo vertelt ze aan Shownieuws: 'Het voelde wel een beetje als.. all eyes on me. Ze staat er weer. Er is veel gebeurd natuurlijk maar op een gegeven moment is het ook wel klaar.' Ook tijdens haar optreden kwam Glennis nog even terug op de roerige afgelopen tijd. Wat ze het publiek zoal te vertellen had zie je hieronder: Bekijk ook Pride Amsterdam: Glennis Grace treedt op tijdens slotfeest Bekijk deze video » Vakantie Wolter Kroes eindigt in drama: 'Van mooi naar pikzwart' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's