B&B Vol Liefde: tortelduifjes Bram & Suus krijgen bezoek van nieuwe date

B&B Vol Liefde: tortelduifjes Bram & Suus krijgen bezoek van nieuwe date

Maandag 7 augustus 2023 om 08:25

Het gaat eigenlijk best goed tussen Bram en Suus, zo merken de twee zelf ook op in Zweden. Wat vindt die eerste zo leuk aan zijn date? 'Je bent lekker straight to the point en daar ga ik goed op. Ik merk dat je interesse toont en dat vind ik ook wel heel erg fijn. Dus ik vind het eigenlijk wel super gaan.' Dat gevoel is helemaal wederzijds!

Nieuwe date
Wat ze allebei echter niet weten is dat op dat moment een nieuwe dame in aantocht is: Carolien. Die heeft ook zin om voor het hart van Bram te gaan vechten: 'Ik hoop de liefde te vinden. Ik zou het wel leuk vinden om samen toekomst op te bouwen en om samen misschien ook wel in het bedrijf te werken.' Dat belooft wat.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: tortelduifjes Bram &amp; <em>Suus</em> krijgen bezoek van nieuwe date Het gaat eigenlijk best goed tussen Bram en Suus, zo merken de twee zelf ook op in Zweden. Wat vindt die eerste zo leuk aan zijn date? 'Je bent lekker straight to the point en daar ga ik goed op. Ik merk dat je interesse toont en dat vind ik ook wel heel erg fijn. Dus ik vind het eigenlijk wel super gaan.' Dat gevoel is helemaal wederzijds! Nieuwe dateWat ze allebei echter niet weten is dat op dat moment een nieuwe dame in aantocht is: Carolien. Die heeft ook zin om voor het hart van Bram te gaan vechten: 'Ik hoop de liefde te vinden. Ik zou het wel leuk vinden om samen toekomst op te bouwen en om samen misschien ook wel in het bedrijf te werken.' Dat belooft wat. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hoe kijken Bianca en Erwin terug op hun liefdesavontuur? (B&B Vol Liefde: Love Bites) Bekijk deze video » Glennis Grace maakt 'spannende' comeback bij Pride Amsterdam (video) Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: tortelduifjes Bram & Suus krijgen bezoek van nieuwe date

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's