Video: Bibi Breijman werkt aan eigen album, luister eerste liedjes

Video: Bibi Breijman werkt aan eigen album, luister eerste liedjes

Video: Bibi Breijman werkt aan eigen album, luister eerste liedjes Bibi Breijman is al enige tijd hard aan het werk met haar eigen muziek. Na 3,5 jaar hard werken komt de releasedatum van haar album dan ook steeds dichterbij. Op Instagram deelt ze alvast een voorproefje van haar eigen sound. Bekijk de beelden hierboven in de Shownieuws-video. Eigen muziek"Mijn muzikale zoektocht begon drieënhalf jaar geleden met het schrijven van eigen liedjes", schrijft Bibi. Vooral tijdens de lockdowns tijdens de coronacrisis werkte de vriendin van Waylon hard aan haar eigen muziek. Gezin met WaylonDat Breijman een mooie stem heeft, kwam aan het licht tijdens haar deelname aan het tv-programma It Takes Two. Naast dat ze met de winst naar huis ging, vond ze ook de liefde bij haar coach Waylon. Samen zijn Bibi en Waylon ouders van dochter Teddy en zoontje Chester. Bekijk de Shownieuws-video over haar nieuwe muziek hierboven. Bekijk ook Zien: Waylon over relatie met Bibi Breijman Bekijk deze video » Leuke beelden: dochtertje Waylon & Bibi lief voor kleine broertje Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 18 juli 2023 om 15:09

Bibi Breijman is al enige tijd hard aan het werk met haar eigen muziek. Na 3,5 jaar hard werken komt de releasedatum van haar album dan ook steeds dichterbij. Op Instagram deelt ze alvast een voorproefje van haar eigen sound. Bekijk de beelden hierboven in de Shownieuws-video.

Eigen muziek
"Mijn muzikale zoektocht begon drieënhalf jaar geleden met het schrijven van eigen liedjes", schrijft Bibi. Vooral tijdens de lockdowns tijdens de coronacrisis werkte de vriendin van Waylon hard aan haar eigen muziek.

Gezin met Waylon
Dat Breijman een mooie stem heeft, kwam aan het licht tijdens haar deelname aan het tv-programma It Takes Two. Naast dat ze met de winst naar huis ging, vond ze ook de liefde bij haar coach Waylon. Samen zijn Bibi en Waylon ouders van dochter Teddy en zoontje Chester.

Bekijk de Shownieuws-video over haar nieuwe muziek hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's