Yvonne Coldeweijer onthult: 'Onderzoek gedaan naar Frans Bauer' (video)

Yvonne Coldeweijer onthult: 'Onderzoek gedaan naar Frans Bauer' (video)

Donderdag 3 augustus 2023 om 20:47

<em>Yvonne Coldeweijer</em> onthult: 'Onderzoek gedaan naar Frans Bauer' (video) ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto Bas en Dylan van de 538 Ochtendshow steken het niet onder stoelen of banken: ze zijn dol op Frans Bauer. Iemand anders die dat ook is, is Yvonne Coldeweijer. OnderzoekYvonne heeft zelfs een hele podcast gewijd aan de geliefde zanger. Want waarom houden we allemaal zo van Frans? Waarom is er geen juice over de volkszanger? Met een hoogleraar en psychologe heeft ze het uitgezocht. Een echt 'wetenschappelijk' onderzoek dus... Bekijk het fragment uit de 538 Ochtendshow hierboven. Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel' Bekijk deze video » Video: Gordon wil ex-verloofde Gavin en Evert Santegoeds voor de rechter gooien Bekijk deze video » Man Rens Kroes (Sid) zou gezegd hebben tijdens verkrachting: 'Ik breek je nek als je je beweegt' (Shownieuws) Bekijk deze video » Stopt Romy Monteiro als ambassadeur bij Free a Girl vanwege sterallures? (video) Bekijk deze video »
TV :

ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto

Bas en Dylan van de 538 Ochtendshow steken het niet onder stoelen of banken: ze zijn dol op Frans Bauer. Iemand anders die dat ook is, is Yvonne Coldeweijer.

Onderzoek
Yvonne heeft zelfs een hele podcast gewijd aan de geliefde zanger. Want waarom houden we allemaal zo van Frans? Waarom is er geen juice over de volkszanger? Met een hoogleraar en psychologe heeft ze het uitgezocht. Een echt 'wetenschappelijk' onderzoek dus...

Bekijk het fragment uit de 538 Ochtendshow hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's