Ex-Monica Geuze behoorlijk in de problemen: "Rijbewijs ingenomen"

Ex-Monica Geuze behoorlijk in de problemen: "Rijbewijs ingenomen"

Ex-<em>Monica Geuze</em> behoorlijk in de problemen: &quot;Rijbewijs ingenomen&quot; Voetballer Lars Veldwijk is maandagochtend in Zuid-Korea betrapt op het rijden onder invloed. Monica Geuze, waarmee Lars in het verleden een relatie had, zegt 'enorm geschrokken' te zijn door het nieuws. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Rijbewijs kwijtLars speelt sinds januari 2020 voor de Zuid-Koreaanse club Suwon City. De voetballer zou maandagochtend rond 04.00 uur gearresteerd zijn in Seoul, de hoofdstad van Korea. Volgens de lokale politie was de hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hoog, waarna zijn rijbewijs werd ingenomen. Voor zover bekend reed hij alleen en is de actie van Veldwijk zonder ernstige gevolgen gebleven. Monica kreeg dochtertje Zara-Lizzy samen met de profvoetballer. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Video: Monica Geuze en dochtertje Zara-Lizzy vertrekken naar Oostenrijk Bekijk deze video » Bekijk de promo van Geuze & Gorgels: Geen Controle met een huilende Monica Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 11:20

Voetballer Lars Veldwijk is maandagochtend in Zuid-Korea betrapt op het rijden onder invloed. Monica Geuze, waarmee Lars in het verleden een relatie had, zegt 'enorm geschrokken' te zijn door het nieuws. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Rijbewijs kwijt
Lars speelt sinds januari 2020 voor de Zuid-Koreaanse club Suwon City. De voetballer zou maandagochtend rond 04.00 uur gearresteerd zijn in Seoul, de hoofdstad van Korea. Volgens de lokale politie was de hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hoog, waarna zijn rijbewijs werd ingenomen. Voor zover bekend reed hij alleen en is de actie van Veldwijk zonder ernstige gevolgen gebleven. Monica kreeg dochtertje Zara-Lizzy samen met de profvoetballer.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's