Jeroen Pauw over veroordeling Thijs Römer: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (De Oranjezomer)

Jeroen Pauw over veroordeling Thijs Römer: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (De Oranjezomer)

Woensdag 9 augustus 2023 om 08:13

Thijs Römer is schuldig bevonden aan het online misbruiken van minderjarige meisjes en dat nieuws werd uiteraard ook uitgebreid besproken in De Oranjezomer. Jeroen Pauw: 'Het meest opzienbarende vind ik dat er geen moment is geweest, gedurende die hele rechtszaak, dat hij heeft gedacht... Ik ben gek geweest, ik heb iets heel raars gedaan.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 8 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Jeroen Pauw over veroordeling <em>Thijs Römer</em>: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (<em>De Oranjezomer</em>) Thijs Römer is schuldig bevonden aan het online misbruiken van minderjarige meisjes en dat nieuws werd uiteraard ook uitgebreid besproken in De Oranjezomer. Jeroen Pauw: 'Het meest opzienbarende vind ik dat er geen moment is geweest, gedurende die hele rechtszaak, dat hij heeft gedacht... Ik ben gek geweest, ik heb iets heel raars gedaan.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 8 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) Bekijk deze video » Nena, slachtoffer Thijs Römer, verheugd met uitspraak: 'Geweldig!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's