De Oranjezomer met o.a. Rutger Castricum gemist? | Gids.tv

De Oranjezomer met o.a. Rutger Castricum gemist?
Amusement

SBS 6
2023-08-08 21:34:00
Actueel

Uitzending van De Oranjezomer met o.a. Rutger Castricum gemist? De presentatie van De Oranjezomer bij SBS6 is in handen van Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij verschillende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken.

Wie zijn de vaste gasten?
Aan de ‘aanschuifbar’ nemen verschillende bekende mensen nemen plaats, zoals Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens. Ook is er elke week een vaste gast, waaronder Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder.

Rutger Castricum
De weekgast is vanaf maandag 7 augustus is Rutger Castricum. Met hem neemt Hélène Hendriks elke avond het nieuws van de dag door. Ook schuiven onder anderen Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis aan.

Noa Vahle
Verslaggeefster Noa Vahle doet regelmatig haar verhaal in de talkshow vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. Grote sportevenementen zoals het WK voetbal voor vrouwen komen zeker aan bod, maar er wordt ook genoeg gesproken over het nieuws van de dag. Bekijk deze aflevering van De Oranjezomer met o.a. Rutger Castricum hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezomer

De Oranjezomer met o.a. Rutger Castricum video's

De Oranjezomer met o.a. Rutger Castricum TV-Nieuws